preskoči na sadržaj
Vijesti

Regionalno natjecanje Poslovni izazov 2024. – regija Jug

 

 

 

U našoj školi održano je regionalno natjecanje Poslovni izazov.

Na natjecanju su sudjelovali sljedeći timovi učenika: Windy - SŠ Lovre Montija, Knin; BIOME - SŠ Ivana Meštrovića, Drniš; EcoPlay, SŠ Lovre Montija, Knin; Ecostyle - SŠ Tina Ujevića, Vrgorac i tim MoBill – SŠ Lovre Montija, Knin. Učenice Sandra Čurić i Rowena Paić, članice tima EcoPlay osvojile su prvo mjesto.

    

 

                                          

Drugo mjesto pripalo je timu Ecostyle iz Vrgorca, a treće mjesto timu BIOME iz Drniša. Iako nisu među prva tri tima, naše učenice Magdalena Medvidović, Lara Hrnjak i Ana Anić – Milić, članice tima MoBill te učenice Andrea Burečić, Ana Gašpar i Sara Bjelanović, članice tima Windy također su ostvarile veliki uspjeh jer su se prema ostvarenom rezultatu plasirale na državno natjecanje. Čestitamo svim učenicima na ostvarenom uspjehu i plasmanu na državno natjecanje.

      


Natjecanje Poslovni izazov održava se već 11 godina u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski i udruge Poduzetni iz Zagreba. Dosadašnji model natjecanja imao je dvije razine: državnu i međunarodnu. Od ove godine organizatori su uveli i novu razinu, regionalno natjecanje. Našu je školu pripala čast da organizira prvo regionalno natjecanje za regiju Jug. Radujemo se daljnjoj suradnji s organizatorima natjecanja na državnoj razini.

   

 

Zahvaljujemo se našim partnerima i sponzorima: Gradu Kninu, Šibensko-kninskoj županiji, tvrtki Knauf, Veleučilištu Marka Marulića – Knin, vinariji Burnum i Turističkoj zajednici grada Knina.

 

preuzeto:

https://www.facebook.com/p/Srednja-%C5%A1kola-Lovre-Montija-Knin-100054207865071/?locale=en_GB

 

 

 

U kninskoj srednjoj školi održano regionalno natjecanje Poslovni izazov 2024. za regiju Jug

ŽUPANIJA   |   Autor: Š.I.  

Natjecanje se održalo pod visokim pokroviteljstvom Europskog parlamenta, a organizatori su Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski te udruga „Mi poduzetni“ iz Zagreba.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno pet timova iz dvije županije.

Događaju je prisustvovao i župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić i gradonačelnik Grada Knina Mario Ćaćić.

„Ja mislim da ćete vi ovdje napraviti dobre stvari. Onaj tko odavde ode s novim znanjem i sa novim poznanstvima biti će uspješan. Imate priliku promjeniti svoje živote. Budite pošteni, budite napredni, razmišljajte i naravno, obrazujte se, a mi smo tu da vam pomognemo.“ kazao je župan.

Tema ovogodišnjeg natjecanja je bila „Održivo poduzetništvo i očuvanje hrvatskih šuma“ s ciljem poticanja na razmišljanje i poduzetnička rješenja o tome kako razviti održivo poduzetništvo i očuvanje hrvatskih šuma u postojećim, ali i novim digitaliziranim i virtualnim uvjetima rada.

Na natjecanju su sudjelovali timovi Windy – Srednja škola Lovre Montija, Knin pod mentorstvom nastavnika Dragana Boduljaka, Šumari – Srednja škola Ivana Meštrovića, Drniš, pod mentorstvom nastavnice Ljiljane Giljanović, Eco Play - Srednja škola Lovre Montija, Knin, pod mentorstvom nastavnika Dragana Boduljaka ,BIOME – Srednja škola Tin Ujević, Vrgorac, pod mentorstvom nastavnice Antee Grgurović i MoBill - Srednja škola Lovre Montija, Knin pod mentorstvom nastavnika Dragana Boduljaka.

Povjerenstvo su činili Lovorka Blažević, profesorica na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu, Ana Šatović, voditeljica učeničke referade Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski i Dejan Vapski, član uprave i direktor tvornice Knauf u Kninu, inače partner za suradnju SŠ Lovre Montija s realnim sektorom.

Sjajno prvo mjesto osvojio je tim Eco Play, a njihova izvrsna prezentacija i nastup impresionirali su stručno povjerenstvo. Drugo mjesto osvojio je tim BIOME, a treće mjesto pripalo je timu Šumari.

Na kraju natjecanja prigodne darove učenicima, mentorima i povjerenstvu uručili su župan dr.sc Marko Jelić i gradonačelnik Grada Knina Mario Ćaćić.

preuzeto:
https://m.sibenik.in/zupanija/u-kninskoj-srednjoj-skoli-odrzano-regionalno-natjecanje-poslovni-izazov-2024-za-regiju-jug/185527.html

 


Izvor: Srednja škola Lovre Montija

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Jasminka Vujević   datum: 4. 3. 2024.

Projekt o darovitosti

Poticanje darovitosti - Lovre Montija


Narodna knjižnica Knin

http://nkknin.hr/


Školski kalendar 23/24


Kad zvoni?
1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
3. sat 9:40 - 10:25
odmor 10:25 - 10:40
4. sat 10:40 - 11:25
5. sat 11:30 - 12:15
6. sat 12:20 - 13:05
7. sat 13:10 - 13:55

Prijavi zlostavljanje

RED BUTTON


Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 3. 2010.

Ukupno: 461606
Danas: 27
preskoči na navigaciju