2021-02-15 12:22:37

VIRTUALNO PREDSTAVLJANJE TEKSTILNO - TEHNOLOŠKOG FAKULTETA

 

 

Poštovani,

u nemogućnosti osobnog prezentiranja Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta (TTF), uslijed pandemije uzrokovane virusom Covid-19, dopustite da se predstavimo Vašim cijenjenim maturantima virtualnim putem.

 

S obzirom kako se bliži trenutak njihove inicijacije u svijet odraslih, mnogi maturanti razmišljaju o nastavku školovanja i odabiru fakulteta u kojemu će do izražaja doći njihove individualne sposobnosti. Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet dom je, kako mladim kreativcima kroz preddiplomski i diplomski studij Tekstilni i modni dizajn, tako i budućim mladim inženjerima kroz preddiplomski i diplomski studij Tekstilna tehnologija i inženjerstvo. Fakultet također organizira i trogodišnji preddiplomski stručni studij Tekstilne, odjevne i obućarske tehnologije s mjestom izvedbe u Varaždinu.

Stoga pozivamo sve zainteresirane maturante i srednjoškolce viših godina da zarone u čaroban svijet tekstilnih, odjevnih i obućarskih tehnologija uz mnoštvo kreativnih sadržaja i otkriju čaroliju studiranja na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Također vas molimo da prezentacije u privitku maila proslijedite zainteresiranim maturantima.

 --

Srdačan pozdrav i neizmjerno hvala,

Vaš TTF!

doc. dr. sc. Ivana Špelić
Voditeljica Odbora za odnose s javnošću
Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a, 10000 Zagreb
e-mail: ispelic@ttf.hr


Srednja škola Lovre Montija