preskoči na sadržaj
Learning language Marija&Ivana

 

Učenje stranog jezika može biti veoma zahtjevno – oduzima nam mnogo vremena i novca, a opet teško dolazimo do tog nivoa da strani jezik govorimo tečno.

Međutim, danas postoje aplikacije za skoro sve probleme, pa tako i za ovaj. U nastavku ćemo Vam napisati besplatne aplikacije za android i iOS za učenje stranih jezika. . Uz njihovu pomoć, jezik možete da učite samostalno, onda kada i koliko vama odgovara na bilo kojem mjestu, a što je najvažnije – potpuno besplatno. Neka učenje jezika uz telefon ili tablet postane vaša dnevna rutina.

 

 

 

 

Nudimo četiri inovativna programa:

Berlitz Virtual Classroom - interaktivna i fleksibilna živa poduka s izvornim govornikom putem interneta, u grupi ili individualno.

Blended Learning - učenje stranog jezika uživo preko telefona ili Skype-a, u kombinaciji s interaktivnim učenjem putem interneta. Nudi više mogućnosti i brže rezultate.

CyberTeachers Coach - naučite strani jezik potpuno samostalno, putem nagrađivanog programa za učenje na internetu – bilo gdje, bilo kada, 7 dana tjedno, 24 sata dnevno.

CyberTeachers Live - CyberTeachers Live je verzija našeg nagrađivanog online programa s dodatnom potporom stvarnog instruktora. S ovom opcijom, imat ćete mogućnost kontaktirati vašeg osobnog instruktora uživo i pohađati konverzacijske lekcije u našim Virtualnim učionicama. Isto tako s CyberTeachers Live, imat ćete pristup vašem osobnom instruktoru uživo 5 dana tjedno, 24 sata dnevno.

 

 

YOUTUBE

Također se strani jezik može naučiti na youtube-u. U nastavku ću Vam staviti linkove na kojima se mogu naučiti neki od najbitnih jezika na svijetu, ali također možete naći svaki strani jezik.

 

Engleski jezik

https://www.youtube.com/user/bbclearningenglish

Njemački jezik

https://www.youtube.com/user/germanpod101

Španjolski jezik

https://www.youtube.com/user/ButterflySpanishola

Portugalski jezik

https://www.youtube.com/user/languagenow

 

DUOLINGO-

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duolingo&hl=sr%20

 

Pomoću ove odlično rangirane besplatne Android aplikacije (ocjena 4,6) za sada možete da učite španjolski, francuski, njemački, talijanski i portugalski. Međutim, neophodno je da imate osnovno poznavanje engleskog jezika – jer je odgovaranje na pitanja jedino moguće tako.

 

Korisnici prvo grade znanje kroz zabavne igrice i formiraju svoje prve rečenice uz pomoć lekcija za slušanje, čitanje i pisanje, a uz sve to su uključeni i pravila i savjeti iz gramatike. Aplikacija je veoma interaktivna i na zabavan način nas uvodi u jezik koji želimo da naučimo, a zatim nas navodi da taj jezik usavršavamo i koristimo svakodnevno kroz interesantne zadatke i vježbe. Korisnici najviše hvale cjelinu „Tips“ (savjeti) koja sadrži sažeta i jasna objašnjenja gramatičkih pravila i nedoumica.

 

Babbel

https://www.babbel.com/?locale=en

Babbel pokriva čak 11 jezika (engleski, španjolski, francuski, talijanski, njemački, portugalski, švedski, turski, poljski, danski, norveški, holandski i indonežanski), a što se tiče rangiranja – ne bježi  mnogo iza Duolingom (ocjena 4,4).

 

Ova aplikacija je odlična dopuna Babbel online servisu, na koji možete da se povežete sa bilo kojeg uređaja i da se ozbiljno  i besplatno posvetite učenju jezika. Interaktivni Babbel program, koristeći se učinkovitim edukativnim metodama i pametnim tehnologijama, vrlo brzo će poboljšati vašu gramatiku, rječnik i izgovor. Korisnici poručuju da su brzo unapredili svoje znanje stranog jezika uz pomoć ove aplikacije.

 

 

eBerlitz

https://www.berlitz.hr/berlitz-online.html?lang=hr-HR

 

Online (virtualno) učenje stranih jezika

 

Revolucionaran, inovativan i vrlo učinkovit način učenja stranih jezika preko interneta sada i u Hrvatskoj!

Trebate li koncept učenja stranog jezika potpunosti prilagođen vašim potrebama - eBerlitz Vam to omogućuje, bilo u udobnosti vašeg doma, u uredu, u hotelu ili bilo gdje god imate pristup internetu.

 

Online možete učiti engleski, španjolski, francuski, njemački i talijanski jezik i mnoge druge.

 

 

Projekt o darovitosti

Poticanje darovitosti - Lovre Montija


Narodna knjižnica Knin

http://nkknin.hr/


Školski kalendar 23/24


Kad zvoni?
1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
3. sat 9:40 - 10:25
odmor 10:25 - 10:40
4. sat 10:40 - 11:25
5. sat 11:30 - 12:15
6. sat 12:20 - 13:05
7. sat 13:10 - 13:55

Prijavi zlostavljanje

RED BUTTON


Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 3. 2010.

Ukupno: 457583
Danas: 408
preskoči na navigaciju